Web Analytics

AGA centra

Het verhaal van Siem Tol

In mei 2014 leerde ik Gerard en Tineke kennen toen ik bij hen een AGA screening deed. Ik vond de screening erg interessant, vooral ook toen ik het screening resultaat van Gerard las. Gerard is meer dan 20 jaar ouder dan ik, maar zijn gemeten waarden waren veel beter dan die van mij! Ik heb hun advies dan ook meteen opgevolgd en over de resultaten ben ik uiterst tevreden.

AGA screening Volendam

Ik vond het zo belangrijk dat ik mensen in mijn omgeving deze screening zou kunnen aanbieden, dat ik in november 2014 zelf een Arteriograph heb aangeschaft. Na een korte training door Tineke, ben ik aan de slag gegaan onder de naam AGA screening Volendam. Inmiddels heb ik heel wat dorpsgenoten kennis kunnen laten maken met deze bijzondere screening.

Tijdens mijn eerste AGA screening had Gerard laten zien dat je door goede training, gecombineerd met een Arginine supplement, je arteriële leeftijd omlaag kon brengen. Dat vond ik zo inspirerend dat ik eind 2014 een elektrische fiets heb gekocht. Vanaf januari 2015 fiets ik een aantal keren per week naar Amsterdam, waar ik werk, en weer terug. Dat is 40 km per dag. Per jaar fiets ik zo’n 7.000 km. Ik vertel iedereen dat regelmatige, intensieve lichamelijke inspanningen spectaculaire resultaten kunnen opleveren.

Woon je in Volendam of omstreken en zou je een afspraak voor een screening willen maken, kun je mailen naar info at siemmoos.nl of mij bellen op 06-81486350.

Wil je ook een eigen AGA screening praktijk beginnen?

Als je interesse hebt om, net als Siem, een eigen AGA screening mogelijkheid te hebben, laat ons dan weten. Wel is er een kleine investering nodig voor de apparatuur, maar de korte training wordt door ons gegeven. Verder werk je geheel onafhankelijk en mag je de naam AGA screening, geheel gratis, gebruiken. Wij hopen in iedere provincie in Nederland één of meerdere AGA screening mogelijkheden te kunnen creëren zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van deze unieke screening methode. Bij interesse stuur een mailtje naar Gerard at supergezondouderworden.nl. Je mag me natuurlijk ook bellen.

Deze website wordt binnenkort vernieuwd