Crowdfunding

Om de laatste stappen met mijn project Super Gezond Ouder Worden te kunnen zetten, zoek ik betrokken mensen die mij willen steunen om dit belangrijke project succesvol te maken.

Het benodigde bedrag

Het totale benodigde bedrag is €25.000,00. Ik heb een gedetailleerde prognose gemaakt waaruit blijkt dat mijn project binnen redelijk korte tijd winstgevend kan zijn.

Crowdfunding

Het crowdfunding bedrijf www.crowdaboutnow.nl uit Utrecht (in bezit van een AFM vergunning) leidt onze campagne. Van bevriende relaties heb ik al toezeggingen ontvangen van 10.000,00, nu de rest nog. Mocht het beoogde bedrag van €25.000,00 niet worden gehaald, dan ontvangen alle investeerders zijn of haar geld van crowdaboutnow terug.

Beloningen

Investeerders ontvangen een jaarrente van 5%. Daarbij kun je ons AGANINE® supplement kopen met een korting van 10%.  Ook kan er een AGA screening worden gedaan voor de speciale prijs van €35,00. Het leuke is dat je deze speciale lage prijs ook mag gebruiken voor een familielid of goede kennis. Er komen nog veel meer leuke en interessante aanbiedingen. Ook komt er elke maand een update op mijn nieuwe website te staan zodat je mijn project op de voet kunt volgen.

Iets over mij

De gezondste 75-plusser van Nederland

Gerard Nederpel

Ik beschouw mijzelf als de aller-gezondste 75-plusser van Nederland. Twee keer per week ‘interval´ jog ik 4,5 km, wat jaarlijks gelijk staat aan 11 marathons en doe dat al meer dan 25 jaar. Bijzonder? Misschien wel, maar ik vind dat iedereen behoort te kunnen doen wat ik doe. Daarom heb ik een speciaal, preventief gezondheidsprogramma ontwikkeld waarbij ik mij vooral richt op mensen van tussen de 45 en 55 jaar.

Waarom is mijn doelgroep mensen van tussen de 45 en 55 jaar?

Omdat mensen van rond die leeftijd meestal nog fit genoeg zijn om mijn trainingsprogramma te kunnen volgen. Ik wil hen bewust maken van het feit dat, als zij intensief gaan bewegen en mijn voedingsadviezen volgen, zij, op latere leeftijd, vrijwel zeker gevrijwaard zullen blijven van gezondheidsproblemen. Ik ben het levende bewijs dat mijn methode werkt!

Van maatschappelijk belang

Wanneer mijn project grotere bekendheid krijgt, zullen zoveel 45- tot 55-jarigen (totaal zo’n 2,4 miljoen mensen in Nederland) de komende 10 jaar zó gezond blijven, dat de zorgkosten aanmerkelijk omlaag zullen gaan. Ik ben er van overtuigd dat mijn eenvoudige, maar effectieve, aanpak een grote kans van slagen heeft. Dit is natuurlijk tegen de gevestigde orde, die alleen op ziektes en medicijngebruik is gericht. Mensen beseffen niet dat wij zo’n mooi lichaam hebben gekregen en in zo’n prachtige natuur leven dat wij, als we daar verstandig gebruik van maken, nooit ziek hoeven te worden. Daar moet iemand wel iets voor doen, maar dat is juist de uitdaging. Met mijn fitheid, opgewektheid en energie kan ik daar een belangrijke voorbeeldfunctie in vervullen.

AGA screening

Al sinds 2008 hebben mijn vrouw Tineke (een ex-gediplomeerd OK verpleegkundige) en ik een AGA screening praktijk aan huis. In die tijd heeft zij honderden mensen gescreend op de conditie van hun hart- en vaten. De 15 metingen, die door de gevalideerde ‘Arteriograph’ apparatuur wordt gedaan, geven daarover een duidelijk beeld. Wanneer blijkt dat de conditie van iemands aderen niet optimaal is, bieden wij een oplossing aan in de vorm van een Arginine supplement. Dat zorgt er voor dat alle 100.000 km aan aderen in het lichaam, weer soepel en elastisch worden. Schone en elastische aderen zijn een voorwaarde om gezond oud te kunnen worden! Vele klanten kopen dit Arginine supplement al vele jaren bij ons. De reden daarvoor is heel simpel: omdat zij er zoveel baat bij hebben.

Ons eigen Arginine supplement AGANINE®

Zelf gebruik ik al meer dan 10 jaar het Amerikaanse Arginine supplement ProArgi-9+ waar ik veel baat bij heb gehad. Tineke en ik vonden echter dat dit supplement voor verbetering vatbaar was. Na maanden van onderzoek hebben wij, tezamen met Nederlandse experts, een formule samengesteld die wij AGANINE® hebben genoemd. Wij hebben een proefmonster laten maken dat echt een top product is geworden. Binnenkort willen wij onze eerste grote bestelling doen. Om aan te geven hoe bijzonder het natuurlijke aminozuur Arginine is: in 1998 ontvingen 3 Amerikaanse wetenschappers daar de Nobelprijs voor medicijnen voor.

Wat ik verder ga doen

Om mijn project te doen slagen, zijn er de laatste 6 maanden al een aantal belangrijke stappen gezet, maar er moet nog meer gebeuren.

  1. Mijn huidige website wordt vervangen door een prachtig nieuw concept dat door een top ontwerper is ontworpen. Het zal door onze webmaster Jan Middelkoop worden gebouwd die daar nog ongeveer 3 weken voor nodig heeft.
  2. Social media. Onze social media activiteiten zullen worden geleid door Ruud ten Have van Searchlab.nl uit Amsterdam. Hij is een echte expert op dat gebied.
  3. Verdere social media activiteiten zoals onder andere YouTube video’s , heb ik met diverse enthousiaste freelancers besproken die mijn project heel bijzonder vinden. We zijn samen al een aantal leuke ideeën aan het ontwikkelen.
  4. Een goede PR campagne zal mijn project verdere landelijke bekendheid geven.

De Super Gezonde Gerard Club

Op mijn nieuwe website kunnen mensen zich opgeven om, voor slechts €4,95 per maand, lid te worden van mijn ‘Super Gezonde Gerard Club’. Als welkomstgeschenk krijgt ieder lid mijn e-boek ‘100 tips om 100 jaar oud te worden’. Verder ontvangt ieder clublid het volgende:

  • Mijn maandelijkse magazine ‘Super Gezond’ waarin ik schrijf over preventieve gezondheid. Alle informatie komt van gerenommeerde natuurartsen, waar ik zelf ook veel baat bij heb gehad.
  • 10% korting op ons supplement AGANINE® (van €49,95 voor €45,00)
  • 10% korting op een AGA screening (van €49,95 voor €45,00)
  • Mijn gratis 10 K.I.L.I.O. (Korte Intensieve Lichamelijke Interval Oefeningen) basis oefeningen. Iedereen, van elke leeftijd, kan deze oefeningen gewoon thuis doen.
  • Mijn gratis geavanceerde K.I.L.I.O. programma dat iemand, binnen twee maanden, van ‘gezond’ naar ‘super gezond’ brengt.
  • Een aantal andere kortingen op diensten en producten die allemaal te maken hebben met preventieve gezondheid.

Korte kennismaking met mijn project

Ter kennismaking hierbij een link waarin ik in 2,5 minuten iets vertel over mijn project en mijn ambities: https://youtu.be/INWIdpYQJGg

Ga meteen over tot actie!

Onderneem meteen actie door mij te mailen via Gerard at supergezondouderworden.nl met het bedrag dat je zou willen investeren. Dit is momenteel een toezegging en nog geen verplichting. De betaling kun je later doen via www.crowdaboutnow.nl.