Web Analytics

De Arginine oplossing

Een samenvatting uit het boek ‘The Arginine Solution’ geschreven door de bekende gezondheidsexperts Robert Fried, Ph.D. en Woodson C. Merrell, M.D.

De Arginine Oplossing

Op het gebied van geneeskunde en gezondheid is het een van de revoluties van onze tijd: de ontdekking dat het aminozuur L-Arginine ‘het ei van Columbus’ is voor ons cardiovasculaire systeem. L-Arginine helpt bij het verwijderen van blokkades en zorgt voor een goede doorbloeding. De ‘Arginine Solution’ omschrijft het onderzoek en het klinisch bewijs dat het aminozuur L-Arginine de productie van het door het lichaam aangemaakte gas stikstofoxide (NO) verhoogt. NO is een van de belangrijkste regelaars van de bloeddruk.

De Nobelprijs voor Geneeskunde

De afgelopen dertig jaar hebben onderzoekers een serie revolutionaire ontdekkingen gedaan over de kritische rol die NO speelt in een verbazingwekkend groot aantal lichamelijke functies. Op 12 oktober 1998 ontvingen drie Amerikaanse wetenschappers Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro en Ferid Murad daarvoor de meest prestigieuze van alle wetenschappelijke onderscheidingen: de Nobelprijs voor Geneeskunde.

 

Een moleculair wonder

ADNO (Arginine Derived Nitric Oxide (van Arginine afgeleide stikstofoxide) is een veelzijdig moleculair wonder want:

Het ontspant de aderen wat helpt om een normale bloeddruk te bewerkstelligen.
Het helpt om de coronaire arteriën open te houden die het hart voorzien van bloed en voorkomt daarbij Angina pectoris.
Het is een krachtige opruimer van vrije radicalen en helpt om zowel het serum cholesterol alsook het ‘slechte’ LDL-cholesterol te verlagen.
Het is een krachtig antistollingsmiddel (bloedverdunner) dat helpt voorkomen dat bloedplaatjes samenkleven tot stolsels die een hartaanval of een beroerte kunnen veroorzaken.
Het verhoogt de bloedtoevoer naar de penis en helpt daardoor erecties te versterken.
Het wordt door verschillende cellen van het immuunsysteem gebruikt als ‘ammunitie’ om vreemde bacteriën en virussen te doden en zelfs sommige kankergezwellen te doen krimpen of vernietigen.
Het wordt door de hersenen gebruikt om het lange termijngeheugen te coderen en zorgt ervoor dat bloed naar de hersencellen vloeit.
Het functioneert als een “boodschapper molecule” die de zenuwcellen in het lichaam en in de hersenen in staat stelt om met elkaar te communiceren.
Het kan zwangerschapshypertensie verminderen, een potentieel levensbedreigende aandoening voor moeder en kind.
Het kan helpen om de insuline afscheiding door de pancreas te regelen, waardoor het risico om diabetes te krijgen wordt gereduceerd.
Het helpt de luchtwegen en voorkomt de meest voorkomende longproblemen.
Het ontspant hypersone sluitspieren, voorkomt en geneest aambeien en anale kloven.
Het stimuleert het lichaam in het vrijgeven van het belangrijke groeihormoon HGH.
HGH is de sleutel tot langere levensduur alsook verbetering van het algehele lichaam door het vermeerderen van spiermassa, verhoging van botdichtheid en vermindering van vetweefsel.
Het gebruik van ADNO is veilig, zonder bijwerkingen en vaak verrassend effectief in het voorkomen, beheersen en oplossen van de meest voorkomende oorzaken van een slechte gezondheid.

 

Ben je gezond?

Ook indien je je momenteel als gezond beschouwd, zou je toch kunnen overwegen om Arginine te gaan gebruiken. Preventie is namelijk vele malen beter dan genezen. Als preventief middel is drie tot zes gram L’Arginine per dag voor de meeste volwassenen voldoende. Een sachet van 10 gram ProArgi-9+ bevat 5 gram (=5000 mg) natuurlijke L’Arginine.

[button link=”https://www.supergezondouderworden.nl/pa9-bestelformulier/” btn_radius_left=”9″ btn_radius_top=”9″ btn_radius_right=”9″ btn_radius_bottom=”9″ btn_style=”btn-primary”]Bestellen[/button]

[button link=”https://www.supergezondouderworden.nl/wp-content/uploads/2017/06/De_Arginine_oplossing.pdf” btn_radius_left=”9″ btn_radius_top=”9″ btn_radius_right=”9″ btn_radius_bottom=”9″ btn_style=”btn-primary”]Download deze pagina als pdf[/button]

[button link=”super-gezonde-aderen” btn_radius_left=”9″ btn_radius_top=”9″ btn_radius_right=”9″ btn_radius_bottom=”9″ btn_style=”btn-primary”]Terug naar Super gezonde aderen[/button]