Events super gezond

Landelijke events

Om iedereen te laten zien hoe je mijn K.I.L.I.O. (Korte Intensieve Lichamelijke Interval Oefeningen) moet doen, ben ik bereid om door het hele land gratis demonstratie/participatie workshops te geven. Daarbij is er ook de mogelijkheid om aan een 100 meter ‘sprint’ mee te doen zodat iemand zelf kan vaststellen hoe fit (of niet…) hij of zij is. Alle ongetrainde 50-plussers worden dan door mij uitgedaagd om twee maanden lang mijn interval jogging training te gaan volgen.

Interval jogging

Interval joggen is geen normaal joggen. Het is veel intensiever, veel beter voor je hart en longen en zelfs aangenamer. Echt een belevenis. Ik weet wel, dat niet iedereen kan en wil joggen. Vandaar dat mijn K.I.L.I.O. programma 10 verschillende oefeningen bevat, die voor iedereen geschikt zijn. Alleen worden de oefeningen progressief moeilijker, dus je kunt dit net zo intens maken als je zelf wilt.

Speciale events

De mensen die mijn 2 maanden lange interval training met succes volbrengen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een heel speciaal event. Wat dat precies is verklap ik niet, maar het is iets heel verrassends dat je maar één keer in je leven zult meemaken en wat echt super leuk is om te doen. Je kunt daarin ook zelf het initiatief nemen. Mocht je namelijk een groepje van zeg 30 mensen van 50-plus in jouw omgeving bereid vinden om mijn 2 maanden training te volgen, dan kom ik naar jouw woonplaats en organiseer ik zo’n speciaal event waarin we, tezamen met de hele groep, zo’n 4 tot 5 km gaan interval joggen met een hele bijzondere afsluiting!