Events super gezond

Landelijke algemene events

Om te laten zien hoe je je moet bewegen, ga ik door het hele land events organiseren waarbij ik, in de open lucht, kleine workshops geef. Deze worden gevolgd door een 100 meter ‘sprint’ waar iedereen aan kan deelnemen als een test om te zien hoe fit iemand is. Daarna worden ongetrainde 50-plussers door mij uitgenodigd om twee maanden lang mijn interval jogging training te gaan volgen.

Interval jogging

Interval joggen is geen normaal joggen. Het is veel intensiever, veel beter voor je hart en longen en zelfs aangenamer. Echt een belevenis. Ik weet wel, dat niet iedereen kan en wil joggen. Het is toevallig gewoon iets dat ik nou eenmaal graag doe. Maar ik heb genoeg andere en eenvoudige oefeningen waarmee je eveneens super gezond ouder kunt worden.

Speciale events

De mensen die mijn 2 maanden lange interval training met succes volbrengen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een heel speciaal event. Wat dat is verklap ik niet, maar het is iets heel verrassends dat je maar één keer in je leven zult meemaken en wat echt super leuk is om te doen.