Web Analytics

Super gezond zakelijk

 

Super gezond zakelijk

Waarom bewegen zo belangrijk is

Door intensief te gaan bewegen en de levensstijl wat aan te passen kan je zó gezond worden dat je, op latere leeftijd, gevrijwaard blijft van chronische ziektes en andere narigheden. Als bonus zul je ook een beter en gelukkiger leven hebben. Echt gezond zijn is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor het bedrijf waarvoor je werkt. Super gezonde mensen zijn opgewekt, veel gemotiveerde en (uiteraard) bijna nooit ziek. Ik ben daar zelf het super gezonde voorbeeld van!

Speciale workshops

Omdat een goed voorbeeld nu eenmaal goed doet volgen, geef ik special workshops voor bedrijven. Een workshop duurt ongeveer een uur en kost €495,00 excl. btw. Daar laat ik zien hoe (vooral) 50-plussers net zo super gezond kunnen worden als ik ben. Dat doe ik met behulp van mijn speciale, proactieve, trainingsprogramma K.I.L.I.O. (Korte Intensieve Lichamelijke Interval Oefeningen). Dit zijn 10 eenvoudige oefeningen die ik niet alleen bespreek en voordoe, maar ook door een aantal (ongetrainde) vrijwilligers van het bedrijf laat meedoen. Tegen het einde van de workshop kan ‘het publiek’ mij vragen stellen. Ter afsluiting laat ik de vrijwilligers een kleine test doen waarbij zij zelf kunnen constateren hoe fit ze wel of niet zijn.

De volgende stap

De workshop is bedoeld om mensen aan te sporen om serieus iets aan hun gezondheid te doen. Dat is echter slechts een begin. Degenen die mijn uitdaging willen aannemen, kunnen zich op mijn maandelijkse magazine abonneren, dat slechts €20,00 per jaar kost. Als abonnee ontvangen zij per e-mail het volledige K.I.L.I.O. programma zodat zij deze oefeningen thuis kunnen gaan doen. Wanneer zij vinden dat zij deze oefeningen goed onder de knie hebben, kunnen zij een volgende stap doen. Dan kunnen zij mijn (gratis) interval jogging training gaan volgen. Met de juiste motivatie van de kant van de deelnemer, kan het programma iemand in 2 maanden tijd zover getraind krijgen dat hij/zij in staat is om 4,5 tot 5 km te ‘interval joggen’. Interval joggen is heel anders dan normaal joggen. Het is veel intensiever, veel beter voor het hart en longen en zelfs aangenamer. Een ware belevenis.

Speciale events

De mensen die mijn 2 maanden lange interval training met succes volbrengen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een heel speciaal event. De bedoeling is dat we die dag met een groep 50-plussers 4,5 tot 5 km gaan interval joggen. Een soort eindexamen dus, waar ik, uiteraard, zelf ook aan ga meedoen. Waar dit gaat plaats vinden en wat er dan precies gaat gebeuren verklap ik niet, maar het is iets heel verrassends. Iets dat je maar één keer in je leven zult meemaken en wat echt super leuk is om te doen.