Het verhaal van Siem Tol van AGA screening Volendam

In mei 2014 leerde ik Gerard en Tineke kennen toen ik bij hen een AGA screening deed. Ik vond de screening erg interessant, vooral ook toen ik het screening resultaat van Gerard las. Gerard is meer dan 20 jaar ouder dan ik, maar zijn gemeten waarden waren veel beter dan die van mij! Ik ben meteen met hun advies van twee porties ProArgi-9+ per dag begonnen en doe dat nog steeds.

Ik vond het zo belangrijk dat ik mensen in mijn omgeving deze screening zou kunnen aanbieden, dat ik in november 2014 zelf een Arteriograph heb aangeschaft. Na een korte training door Tineke ben ik aan de slag gegaan onder de naam AGA screening Volendam. Inmiddels heb ik heel wat dorpsgenoten kennis kunnen laten maken met deze bijzondere screening en met dit unieke voedings­supplement.

Tijdens mijn eerste AGA screening had Gerard laten zien dat je door goede training je arteriële leeftijd omlaag kon brengen. Dat vond ik zo inspirerend dat ik eind 2014 een elektrische fiets heb gekocht. Vanaf januari 2015 fiets ik een aantal keren per week naar Amsterdam, waar ik werk, en weer terug. Dat is 40 km per dag. In 2015 heb ik op die manier zo’n 7.000 km gefietst.

Onderstaande screeningsresultaten laten duidelijk de vooruitgang in mijn fitheid zien. 

Datum
screening
LeeftijdSYSDIACBDAIX brachiaalArteriële leeftijdLich. conditieProArgi-9+
10-05-201451 jaar14290136.3-24.643 jaarmatigaanbeveling
2 x per dag
26-10-201452 jaar13080120.9-37.735 jaarmatiggebruik:
2 x per dag
18-02-201754 jaar12978116.1-53.135 jaartopgebruik:
2 x per dag
Toelichting:
SYS = systolische druk (bovendruk)
DIA = diastolische druk (onderdruk)
CBD = Centrale bloeddruk
AIX brachiaal = kwaliteit van de aderen. Alles onder -30 is ideaal, hoe groter de min, hoe beter.
Arteriële leeftijd = de ‘leeftijd’ van de aderen hetgeen anders is dan onze biologische leeftijd.

 
Je kunt goed zien dat, toen ik na mijn eerste screening op 10 mei 2014 twee keer per dag ProArgi-9+ ben gaan gebruiken, dit al na 5 ½ maand resulteerde in veel betere waarden, zonder dat ik veel aan beweging had gedaan.

De laatste screening van februari 2017 laat zien dat, alhoewel de boven- en onderdruk gelijk zijn gebleven, de centrale bloeddruk en vooral de AIX brachiaal nog verder zijn verbeterd.

Ik vertel iedereen dat alleen ProArgi-9+ al de gezondheid van je aderen kan verbeteren, maar als je ProArgi-9+ combineert met regelmatige lichamelijke inspanningen dat die resultaten spectaculair kunnen gaan worden.

Woon je in Volendam of omstreken en zou je een afspraak voor een screening willen maken, kun je mailen naar info@siemmoos.nl of mij bellen op 06-81486350

Terug naar Super gezonde aderen