De K.I.L.I.O. oefeningen

Grote lichamelijke inspanningen zijn ongezond

Naarmate men wat ouder wordt, gaan mensen minder bewegen. Wanneer ben jij bijvoorbeeld de laatste keer echt buiten adem geweest? Als je echter niet intensief genoeg beweegt, worden je vooral je longen steeds zwakker. Minder goede longen betekent een mindere gezondheid. De meesten denken dat je dan urenlang moet gaan sporten. Zij zien daar erg tegenop en besluiten dan om maar helemaal niets doen. Om fit te worden hoef je helemaal geen grote inspanningen te doen. Het doen van grote inspanningen is namelijk helemaal niet goed voor je lichaam. Dat zorgt alleen maar voor stress en stress hebben we al meer dan genoeg in ons leven.

Korte Intensieve Lichamelijke Interval Oefeningen

Mijn K.I.L.I.O. oefeningen kunnen jou in korte tijd naar een hoger niveau van fitheid brengen. In het begin is daar maar 5 tot 6 minuten per dag voor nodig. Wanneer je deze eenvoudige oefeningen onder de knie hebt, kun je doorgaan om echt super gezond te worden. Daar heb ik een speciaal (gratis) intervaltraining programma van twee maanden voor ontwikkeld. Het is iets waar ik meer dan 25 jaar geleden mee ben begonnen en nu nog steeds, twee keer per week, met groot plezier doe. Het is mij toentertijd gelukt om in 2 maanden tijd van ‘gewoon gezond’ naar ‘super gezond’ te gaan, dus waarom zou het jou niet lukken?

Wat verwacht ik van jou?

Wat ik van je verlang is dat je serieus aan je gezondheid wilt werken. Met ongemotiveerde mensen kan ik namelijk niet werken.  Mensen zonder doorzettingsvermogen zijn er genoeg, maar als jij dat wel hebt gaat het een hele interessante en leuke samenwerking worden.

Het gezondste lidmaatschap dat er is

Word lid van de exclusieve ‘Super Gezonde Gerard Club’

Voor slechts €4,95 per maand ontvang je:

  • mijn maandelijkse magazine ‘Super gezond’
  • het gratis boek ‘100 tips om gezond 100 jaar te worden’
  • de K.I.L.I.O. basis oefeningen en geavanceerde training
  • 20% ledenkorting op een AGA screening van hart- en vaten
  • 9% ledenkorting op ons eigen exclusief voedingssupplement
  • 7% ledenkorting op meer dan 70 wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen van een gerenommeerd Nederlands bedrijf
  • speciale rapporten over gezondheid