K.I.L.I.O. Workout

shadow-ornament

 

kilio

Van Gezond naar Super Gezond

Ik schrijf niet alleen over algemene gezondheid. Ook laat ik zien hoe je met  K.I.L.I.O. (Korte Intensieve Lichamelijke Interval Oefeningen) veel gezonder kunt worden. Deze eenvoudige, maar progressief intensiever wordende, oefeningen van maar 5 tot 6 minuten per dag kunnen iedereen van tussen de 45- en 55 jaar, in korte tijd, op een veel hoger niveau van gezondheid brengen. Voor de mensen die daarna door willen gaan om echt super gezond te worden, heb ik een speciaal trainingsprogramma van twee maanden ontwikkeld. Het is gebaseerd op iets waar ik meer dan 25 jaar geleden mee ben begonnen en nu nog steeds, twee keer per week, met groot plezier doe. Het is mij in hele korte tijd gelukt om van gezond naar super gezond te gaan, dus waarom jij niet?

Zonder grote inspanningen naar Super Gezond

Helaas is het zo dat veel mensen, die met gezondheidsklachten bij hun dokter komen, te horen krijgen dat ze naar een diëtist zouden moeten gaan omdat ze er een ongezonde levensstijl op na houden, terwijl de eigenlijke reden is dat ze niet genoeg bewegen. Het lijkt een groeiende tendens te zijn of mensen, naarmate ze wat ouder worden, minder gaan bewegen. Als je echter niet intensief genoeg beweegt, krijg je te maken met spieren die steeds zwakker worden. Het niet voldoende bewegen leidt automatisch tot overgewicht, maar het is nooit te laat om hier verandering in te brengen. De meeste mensen denken dat een goede gezondheid betekent dat je uren lang moet gaan sporten en grote inspanningen moet gaan leveren. Daar ziet men dan erg tegenop met als resultaat dat ze maar helemaal niets doen. Om echt fit te worden hoef je echter helemaal geen grote inspanningen te doen. Het doen van enorme inspanningen is namelijk helemaal niet goed voor je lichaam. Dat zorgt alleen maar voor stress en stress hebben we al meer dan genoeg van in ons dagelijks leven.

Korte intensieve oefeningen zijn het geheim

Mijn K.I.L.I.O. methode is er op gericht om je lichaam kort te belasten om het daarna weer rust te gunnen. In feite kun je stellen dat de rustperioden misschien wel belangrijker zijn dan de momenten van inspanning. Klinkt dit als de omgekeerde wereld? Toch is het zo want mijn methode werkt! Kijk maar naar mijn video’s. Waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat je iets aan je gezondheid wilt gaan doen. In dat geval ben je aan het juiste adres! Wees trots dat je dit tot hier hebt gelezen. Veel mensen zijn eigenwijs en niet bereid preventief iets aan hun gezondheid te doen. De algemene tendens is om te wachten tot men een klacht krijgt en om dan naar de huisarts te gaan voor een oplossing. Ik zou zeggen: wees wijs en wordt lid van mijn Super Gezonde Gerard Club. Waarschijnlijk, nou nee, bijna zeker, zal dat een van je beste beslissingen ooit zijn. Waarom? Als je Super Gezond bent, leef je langer en vooral ook gelukkiger. Wie wil dat nou niet?

Je bent nooit te oud om gezond te worden!

De K.I.L.I.O. oefeningen heb ik ontwikkeld omdat ik het levende bewijs ben dat het nooit te laat is om iets te doen aan je gezondheid en dat het mogelijk is om op een superleuke manier super oud te worden.  Toen ik 50 was hing, na 100 meter joggen, mijn tong op mijn schoenen. Ik zweette als een otter en hijgde als een oud paard. Mijn leven zonder sporten begon zijn tol te eisen. Toen besloot ik dat alles radicaal moest veranderen. Inmiddels ben ik 77 jaar geworden en voel ik me jonger en fitter dan 27 jaar geleden! De laatste jaren heb ik veel gelezen en geleerd over beweging, voeding & mindset en deel dit graag met iedereen die lid is van mijn Super Gezonde Gerard Club. Je zult verbaasd zijn wat je allemaal te weten komt. Ik wil niet alleen maar aanwijzingen geven, maar ik wil ook zo vaak mogelijk zelf deelnemen aan de speciale 5 km interval jogging events voor de 45- tot 55 jarigen die wij van tijd tot tijd door het hele land zullen houden. Daarom hoop ik je ooit een keer zelf te mogen ontmoeten.

Word lid door op de knop hieronder te klikken. Wie weet ben je binnenkort net zo super gezond als ik!

See you later!

 

 

 

 

 

Add Comment