Web Analytics

Het L.I.F.E. systeem

Het L.I.F.E. systeem

Ons Lichaam

[simple_row]

[simple_col width=”5″]
Ons lichaam is een verzameling van energie systemen. Deze kunnen worden verstoord door een disbalans tussen lichaam en geest of tussen mens en omgeving. De bijzondere L.I.F.E. apparatuur stelt ons in staat om achterliggende oorzaken op te sporen en te behandelen waarbij het unieke herstellend vermogen van het lichaam wordt gereactiveerd.

Daar komt niet alleen kennis van de apparatuur bij kijken, maar vooral ook gevoel en empathie voor de cliënt. Zoals de grondlegger van de homeopathie, dr. Samuel Hahnemann (1755-1843) al schreef: ‘behandel de patiënt, niet de ziekte.’

[/simple_col]

[simple_col width=”7″]
Computer met L.I.F.E. software
[/simple_col]

[/simple_row]

Klachten

Herken je een of meer van deze ongemakken?

Gebrek aan energie
Moe, lusteloos, niet lekker in je vel
Je overal zorgen over maken
Niet helder kunnen denken
Stress op het werk en/of privé
Vaak hoofdpijn
Regelmatige buikpijn
Last van je darmen
Hartkloppingen
Hoge bloeddruk
Slecht slapen
Moe wakker worden
Allergieën zoals voedsel, hooikoorts, enz.
Vaak verdrietig voelen
Migraine, psoriasis, Lyme, fibromyalgie klachten
Klachten waar uw arts of specialist geen antwoord op heeft
Condities ‘Waarmee u maar moet leren leven’

Het L.I.F.E. systeem zou mogelijkerwijs een oplossing kunnen bieden. Maak meteen een afspraak!

Zo werkt het L.I.F.E. systeem

Ieder mens heeft verschillende energievelden in en om zich heen. Met het L.I.F.E. kwantum biofeedback systeem kan, op een prettige en gemakkelijke manier, heel snel de energetische informatie van uw lichaam worden verkregen. Deze informatie wordt vertaald en de kwantum energie resoneert, via bepaalde frequenties, terug naar het lichaam. Het lichaam pakt deze signalen op en de zelfherstellende werkzaamheid in de cellen wordt geactiveerd.

Een groot computerscherm geeft een duidelijk beeld van wat er aan de hand is met je lichaam. Hierdoor ben je rechtstreeks bij het hele proces betrokken. Ook is het fijn om met een familielid of een partner te komen. Door te begrijpen wat er aan de hand is kan de partner, indien nodig, naderhand beter support geven.

De behandeling

De software bevat bijna 7000 onderwerpen, onderverdeeld in 39 categorieën, die gedurende de screening naar het lichaam worden gestuurd. Daarna worden de gevonden uitslagen besproken en kan de energetische behandeling beginnen. Blokkades kunnen zich voordoen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een consult duurt 2 uur. Gedurende die tijd wordt alles in detail met je doorgenomen. Ons doel is dat je de behandeling niet alleen als effectief, maar ook als ontspannend en plezierig ervaart. Afspraak maken

De oorzaak is belangrijk, niet de symptomen

Reguliere artsen zijn opgeleid om naar symptomen te kijken. Bij elke klacht past wel een medicijn. Bijna alle medicijnen hebben bijwerkingen, soms hele nare. De reden hiervan is dat medicijnen synthetisch zijn en van lichaamsvreemde stoffen zijn gemaakt. Met het L.I.F.E. systeem kan de oorzaak van een onbalans in het lichaam worden opgespoord. Daarna vindt er een energetische behandeling plaats die geen bijwerkingen kent. Wel kan het lichaam in de dagen erna gaan reageren, maar dat is van voorbijgaande aard. Indien nodig zijn wij altijd beschikbaar voor verder advies en ondersteuning.

De wetenschap achter het L.I.F.E. systeem

Gedurende de vorige eeuw hebben een groot aantal wetenschappers, waaronder Nikola Tesla (1856-1943), dr. George Lakhovsky (1869-1942), dr. Royal Rife (1888-1971), dr. Reinhard Voll (1909-1989), dr. Hulda Clark (1928-2009) en Prof. Fritz-Albert Popp (1938) baanbrekend werk verricht om verschillende energievelden zichtbaar te maken. Sinds de jaren 70 zijn er diverse apparaten op de markt gekomen die bio-energetische velden kunnen meten. Het L.I.F.E. systeem is de laatste ontwikkeling op het gebied van bio resonantie en kwantumfysica. Voor meer achtergrondinformatie zie bioresonantie & kwantum.

[button link=”https://www.supergezondouderworden.nl/” btn_radius_left=”9″ btn_radius_top=”9″ btn_radius_right=”9″ btn_radius_bottom=”9″ btn_style=”btn-primary”]Terug naar de homepage[/button]