Web Analytics

Magazine Super Gezond

Magazine van oktober 2018

Jouw Kans Om Super Gezond Ouder Te Worden!

Onderwerpen waar ik over schrijf

Vergeet niet dat jij, te allen tijde, baas bent over je eigen lichaam. Geef de controle daarover dus nooit aan een ander, ook niet aan een arts. Ik ga uitgebreid in op de reden waarom je dat niet moet doen. Ook wijd ik bepaalde artikelen aan de onwaarheden die ons, over de jaren, zijn verteld. Sommige daarvan zijn zo vast in ons brein komen te zitten dat je bijna niet kunt geloven dat het gewoon verzonnen is. Elke maand weer zul je versteld staan wat je te weten komt. Kritisch zijn is één ding, maar de kracht van mijn magazine is, dat ik elke keer ook natuurlijke oplossingen aandraag. Over die oplossingen zul je blij verrast zijn omdat die vaak heel eenvoudig, betaalbaar en uiterst effectief zijn.

Goede en betrouwbare informatie

Je kunt alleen goede beslissingen nemen over wat je je lichaam moet geven, wanneer de informatie die je krijgt ook goed en betrouwbaar is. Dat is nu precies mijn kracht. Alle informatie in mijn magazine komt van artsen die hun sporen in zowel de reguliere als in complementaire geneeskunde hebben verdiend. Echte pioniers die het als hun taak zien om mensen te behoeden voor ziektes, zodat mensen langer, gezonder en gelukkiger kunnen leven. Dat is precies ook wat ik nastreef: om iedereen van tussen de 45- en 55 jaar in Nederland super gezond te krijgen.       

Mijn magazine 

Mijn maandelijkse magazine ‘Super Gezond is alleen beschikbaar voor leden van mijn Super Gezonde Gerard Club. Een lidmaatschap kost slechts €4,95 per maand.

Je kunt nu nog geen lid worden. Wel kun je je alvast aanmelden door een mailtje te sturen naar Gerard at supergezondouderworden.nl. Zodra registratie mogelijk is, ontvang je daar een berichtje over. 

Deze website wordt binnenkort vernieuwd