Magazine Super Gezond

Jouw Kans Om Super Gezond Ouder Te Worden!

shadow-ornament

 

Onderwerpen waar ik onder meer over schrijf

Het principe waar ik op wijs is dat jij, te allen tijde, baas bent over je eigen lichaam. Geef de controle daarover dus nooit aan een ander, ook niet aan een arts. Ik ga uitgebreid in op de reden waarom je dat niet moet doen. Ook wijd ik bepaalde artikelen aan de onwaarheden en pertinente leugens die ons, over de jaren, zijn verteld. Sommige daarvan zijn zo vast in ons brein komen te zitten dat je bijna niet kunt geloven dat het gewoon niet waar is. Elke maand weer zul je versteld staan wat je te weten komt. Kritisch zijn is één ding, maar de kracht van mijn magazine is, dat ik elke keer ook natuurlijke oplossingen aandraag. Over die oplossingen zul je blij verrast zijn omdat die vaak heel eenvoudig, betaalbaar en uiterst effectief zijn.

Goede en betrouwbare informatie

Je kunt alleen goede beslissingen nemen over wat je je lichaam moet geven om optimaal te kunnen functioneren, wanneer de informatie die je krijgt ook goed en betrouwbaar is. Dat is nu precies waar ik voor zorg. Alle informatie in mijn magazine komt van artsen die hun sporen in zowel de reguliere als in complementaire geneeskunde hebben verdiend. Echte pioniers die het als hun taak zien om mensen te behoeden voor ziektes, zodat mensen langer, gezonder en gelukkiger kunnen leven. Dat is precies ook wat ik nastreef: om iedere  50-plusser in Nederland super gezond te krijgen.       

 

 

Mijn maandelijkse magazine 

Mijn maandelijkse magazine ‘Super Gezond’ met als ondertitel 'waarheid en leugens over geneeskunde en medicijnen', kost €4,95 per maand en is dus niet gratis. Daar zijn een aantal redenen voor. De belangrijkste is dat ik op deze manier heel kritisch kan zijn over de farmaceutische- en voedselindustrie. Een andere reden is, dat ik alleen maar echt gemotiveerde abonnees wil aantrekken. Iemand die er geen €4,95 per maand voor over heeft, is niet voldoende geïnteresseerd in zijn of haar gezondheid. Verder is mijn benadering erg persoonlijk, vandaar dat ik er voor kies om te tutoyeren. Om een idee te krijgen hoe mijn magazine eruit ziet, klik op de knop hieronder.

 

 

Add Comment