Dit is jouw kans om super gezond te worden

Onderwerpen waar ik over schrijf

Vergeet niet dat jij, te allen tijde, baas bent over je eigen lichaam. Geef de controle daarover dus nooit aan een ander, ook niet aan een arts. Ik ga uitgebreid in op de reden waarom je dat niet moet doen. Ook wijd ik aandacht aan onwaarheden die ons jarenlang zijn verteld. Sommige daarvan zijn zo vast in ons brein komen te zitten dat je bijna niet kunt geloven dat het gewoon verzonnen is. Elke maand weer zul je versteld staan over wat je te weten komt. Kritisch zijn is één ding, maar de kracht van mijn magazine is, dat ik elke keer ook natuurlijke oplossingen aandraag. Over die oplossingen zul je blij verrast zijn omdat die vaak heel eenvoudig, betaalbaar en uiterst effectief zijn.

Goede en betrouwbare informatie

Als het om je lichaam gaat, kun je alleen goede beslissingen nemen als de informatie die je krijgt daadwerkelijk goed en betrouwbaar is. Dat is nu precies mijn kracht. Alle informatie in mijn magazine komt van artsen die hun sporen in zowel de reguliere, als in complementaire geneeskunde hebben verdiend. Het zijn echte pioniers die het als hun taak zien om mensen te behoeden voor ziektes, zodat mensen langer, gezonder en gelukkiger kunnen leven. Dat sluit perfect aan bij wat ik nastreef: om iedereen in Nederland van tussen de 45 en 55 jaar oud niet alleen super gezond te krijgen, maar ook super gezond te houden.

Waarom de doelgroep van 45- tot 55-jarigen?

Natuurlijk mag iemand die wat jonger is ook mee doen, maar mijn ervaring is dat veel mensen van tussen de 45 en 55 jaar vaak beginnen na te denken over hun leven, hun toekomst en hun gezondheid. Meestal zijn zij nog gewoon gezond en vrij van medicijnen. Alleen hebben zij een beetje aansporing nodig om preventief iets aan hun gezondheid te gaan doen en daar ook daadwerkelijk mee te beginnen. Dat is nou precies wat ik als mijn taak zie.

Het gezondste lidmaatschap dat er is

Word lid van de exclusieve ‘Super Gezonde Gerard Club’

Voor slechts €4,95 per maand ontvang je:

  • mijn wekelijkse premium blog
  • mijn maandelijkse magazine ‘Super gezond’
  • het gratis boek ‘100 tips om gezond 100 jaar te worden’
  • de K.I.L.I.O. basis oefeningen
  • 20% ledenkorting op een AGA screening van hart- en vaten
  • 9% ledenkorting op een uniek L-Arginine supplement
  • 7% ledenkorting op meer dan 70 wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen van een gerenommeerd Nederlands bedrijf
  • up-to-date informatie over de laatste ontwikkelingen over gezondheid