Magazine Super Gezond

Mijn maandelijkse magazine

Mijn maandelijkse magazine ‘Super Gezond’ kost € 20,- per jaar. Het is dus niet gratis en daar heb ik een aantal redenen voor. De belangrijkste is dat ik op deze manier kritisch kan zijn over de farmaceutische- en voedselindustrie, zonder gevaar te lopen om daarvoor rechtelijk vervolgd te kunnen worden. Een andere reden is, dat ik alleen maar echt gemotiveerde abonnees wil aantrekken. Iemand die geen € 20,- over heeft voor een jaarabonnement, is niet echt geïnteresseerd in zijn of haar gezondheid. Verder is mijn benadering heel persoonlijk, vandaar dat ik er ook voor kies om elkaar te tutoyeren. Ik schrijf niet alleen over gezondheid, ik laat ook zien hoe je super gezond kunt worden. Met eenvoudige, maar intense, dagelijkse oefeningen van slechts 10 minuten kan ik iedereen van 50 jaar en ouder binnen 2 maanden super gezond krijgen. Het is mij gelukt, dus waarom jij niet?

Onderwerpen waar ik zoal over schrijf

Het principe waar ik op wijs is dat jij, te allen tijde, baas bent over je eigen lichaam. Geef de controle daarover dus nooit aan een ander, ook niet aan een arts. Ik ga uitgebreid in op de reden waarom je dat niet moet doen. Ook wijd ik bepaalde artikelen aan de onwaarheden en pertinente leugens die ons, over de jaren, zijn verteld. Sommige daarvan zijn zo vast in ons brein komen te zitten dat je bijna niet kunt geloven dat het gewoon niet waar is. Elke maand weer zul je versteld staan wat je te weten komt. Kritisch zijn is één ding, maar de kracht van mijn magazine is, dat ik elke keer ook natuurlijke oplossingen aanbeveel. Over die oplossingen zul je verrast zijn omdat die soms heel eenvoudig, goedkoop, maar wèl effectief zijn.

Goede en betrouwbare informatie

Je kunt alleen goede beslissingen nemen over wat je je lichaam moet geven om optimaal te kunnen functioneren, als de informatie die je krijgt ook goed en betrouwbaar is. Dat is nu precies waar ik voor zorg. Alle informatie in mijn magazine komt van artsen die hun sporen in zowel de reguliere als in complementaire geneeskunde hebben verdiend. Echte pioniers die het als hun taak zien om mensen te behoeden voor ziektes, zodat mensen langer en gezonder kunnen leven. Dat is precies ook mijn streven.

 

Abonneer