Dit is jouw kans om super gezond te worden

Onderwerpen waar ik over schrijf

​​Vergeet niet dat jij baas bent over je eigen lichaam. Geef de controle daarover dus nooit aan een arts. Je kunt naar zijn of haar advies luisteren, maar uiteindelijk moet jij beslissen wat je gaat doen. In mijn magazine ‘Super Gezond’ schrijf ik, onder andere, over de onwaarheden die ons jarenlang zijn verteld. Sommige daarvan zijn zo vast in ons brein komen te zitten dat je bijna niet kunt geloven dat het gewoon verzonnen is. Elke maand weer zul je versteld staan over wat je te weten komt. Kritisch zijn is één ding, maar de kracht van mijn magazine is, dat ik elke keer ook natuurlijke oplossingen aandraag. Over die oplossingen zul je blij verrast zijn omdat die vaak heel eenvoudig, betaalbaar en uiterst effectief zijn.

Goede en betrouwbare informatie

Als het om je lichaam gaat, kun je alleen goede beslissingen nemen als de informatie die je krijgt daadwerkelijk goed en betrouwbaar is. Alle informatie in mijn magazine komt van vooraanstaande artsen die hun sporen in zowel de reguliere, als in complementaire geneeskunde hebben verdiend. Het zijn echte pioniers die het als hun taak zien om mensen te behoeden voor ziektes, zodat mensen langer, gezonder en gelukkiger kunnen leven. Dat sluit perfect aan bij wat ik nastreef: om iedereen in Nederland van tussen de 45 en 55 jaar oud niet alleen super gezond te krijgen, maar ook super gezond te houden.

Waarom de doelgroep van 45- tot 55-jarigen?

Mijn ervaring is dat veel mensen van tussen de 45 en 55 jaar (in Nederland zo’n 2,4 miljoen mensen) vaak nog gewoon gezond en vrij van medicijnen zijn. Alleen hebben zij wat aansporing nodig om preventief aan hun gezondheid te gaan werken en dat is nou precies wat ik als mijn taak beschouw. Ik ben benieuwd of jij tot de kleine groep gemotiveerde mensen behoort die zijn of haar gezondheid belangrijk vindt en daar iets voor wil doen. In dat geval wil ik graag kennis met je maken.

Het gezondste lidmaatschap dat er is

Word lid van de exclusieve ‘Super Gezonde Gerard Club’

Voor slechts €4,95 per maand ontvang je:

  • mijn maandelijkse magazine ‘Super gezond’
  • het gratis boek ‘100 tips om gezond 100 jaar te worden’
  • de K.I.L.I.O. basis oefeningen en geavandeerde training
  • 20% ledenkorting op een AGA screening van hart- en vaten
  • 9% ledenkorting op ons eigen exclusief voedingssupplement
  • 7% ledenkorting op meer dan 70 wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen van een gerenommeerd Nederlands bedrijf
  • speciale rapporten over gezondheid