Magazine Super Gezond

Mijn maandelijkse magazine

Mijn maandelijkse magazine ‘Super Gezond’ met als ondertitel ‘waarheid en leugens over geneeskunde en medicijnen’, kost €20,- per jaar en is dus niet gratis. Daar zijn een aantal redenen voor. De belangrijkste is dat ik op deze manier heel kritisch kan zijn over de farmaceutische- en voedselindustrie. Een andere reden is, dat ik alleen maar echt gemotiveerde abonnees wil aantrekken. Iemand die geen €20,- over heeft voor een jaarabonnement, is niet voldoende geïnteresseerd in zijn of haar gezondheid. Verder is mijn benadering erg persoonlijk, vandaar dat ik er voor kies om te tutoyeren. Om een idee te krijgen over het magazine, klik op magazines

Bijzondere aanbieding

Ik schrijf niet alleen over algemene gezondheid. Ook laat ik specifiek zien hoe je met mijn 10 speciale K.I.L.I.O. (Korte Intensieve Lichamelijke Interval Oefeningen) programma veel gezonder kunt worden. Deze eenvoudige, maar progressief intenser wordende, oefeningen van maar 10 tot 12 minuten per dag, kan iedere 50-plusser, binnen korte tijd, op een veel hoger gezond niveau brengen. Voor degenen die daarna door willen gaan om echt super gezond te worden, heb ik een speciaal trainingsprogramma ontworpen dat 2 maanden duurt. Het is gebaseerd op waar ik meer dan 25 jaar geleden mee ben begonnen en nu nog steeds twee keer per week met groot plezier doe. Het is mij gelukt om super gezond te worden, dus waarom jij niet? Iedere nieuwe abonnee kan nu, voor een korte periode, mijn K.I.L.I.O. programma gratis ontvangen. Voor meer informatie over die 2 maanden training kijk onder events.

Onderwerpen waar ik zoal over schrijf

Het principe waar ik op wijs is dat jij, te allen tijde, baas bent over je eigen lichaam. Geef de controle daarover dus nooit aan een ander, ook niet aan een arts. Ik ga uitgebreid in op de reden waarom je dat niet moet doen. Ook wijd ik bepaalde artikelen aan de onwaarheden en pertinente leugens die ons, over de jaren, zijn verteld. Sommige daarvan zijn zo vast in ons brein komen te zitten dat je bijna niet kunt geloven dat het gewoon niet waar is. Elke maand weer zul je versteld staan wat je te weten komt. Kritisch zijn is één ding, maar de kracht van mijn magazine is, dat ik elke keer ook natuurlijke oplossingen aanbeveel. Over die oplossingen zul je blij verrast zijn omdat die vaak heel eenvoudig, betaalbaar en uiterst effectief zijn.

Goede en betrouwbare informatie

Je kunt alleen goede beslissingen nemen over wat je je lichaam moet geven om optimaal te kunnen functioneren, wanneer de informatie die je krijgt ook goed en betrouwbaar is. Dat is nu precies waar ik voor zorg. Alle informatie in mijn magazine komt van artsen die hun sporen in zowel de reguliere als in complementaire geneeskunde hebben verdiend. Echte pioniers die het als hun taak zien om mensen te behoeden voor ziektes, zodat mensen langer, gezonder en gelukkiger kunnen leven. Dat is precies ook wat ik nastreef: om iedere 50-plusser in Nederland super gezond te krijgen.

Ja, ik wil graag abonneren