Over Gerard

Hallo allemaal, ik ben Gerard Nederpel, de allergezondste 75-plusser van Nederland.

shadow-ornament

 

Ik jog 2 keer per week minimaal 4,5km, voel me zo jong als iemand van 40 en heb als doel minimaal de 100 jaargrens fluitend te passeren. Ik gun het iedereen om zich net zo fit en lekker te voelen als ik doe en wil alle mensen van tussen de 45 en 50 jaar oud de kans geven dit ook te bereiken. Met behulp van alle wijze lessen die ik in mijn 75-jarige leven geleerd heb wil ik zo veel mogelijk mensen helpen om super gezond te worden zodat zij, op latere leeftijd, geen gezondheidsproblemen zullen krijgen.

Mijn verhaal 

Op mijn 50ste (dus meer dan 25 jaar geleden…) daagde mijn jongste zoon Tomas, toen 10 jaar oud en door zijn voetballen behoorlijk fit, mij op een zondagmiddag uit om met hem te gaan joggen. Omdat ik moeilijk ‘nee’ kan zeggen tegen een uitdaging, ging ik ervoor. Tot mijn verbazing hield ik het nog geen 100 meter vol. Ik was helemaal buiten adem, het
zweet brak me aan alle kanten uit en ik hijgde als een oud paard!

Het was heel duidelijk dat ik totaal geen conditie had. Ik besefte dat ik daar iets aan moest gaan doen, want zo ging het niet langer. Zo gezegd, zo gedaan. Om de paar dagen trok ik mijn sportschoenen aan en begon ik met trainen. In het begin was het een paar honderd meter joggen, dan weer gewoon lopen tot ik weer op adem was gekomen en daarna weer een stukje joggen, enzovoorts. Ik merkte dat het van lieverlee steeds beter ging. Na 2 maanden hield ik het zo’n 5km vol.

Na meer dan 25 jaar jog ik nog steeds minstens 2 keer per week 4,5km. Is het niet bijzonder wat een 10-jarig joch voor een invloed kan hebben op een 50-jarige! Geweldig toch? Daarom wil ik nu, als super gezonde 75-plusser een voorbeeld zijn voor alle mensen tussen de 45 en 50 jaar oud en ben ik deze online community begonnen.

shadow-ornament

Onze Producten

AGA screeningen

Super Gezond met Gerard workouts

Magazine ‘Super Gezond’

ARGININE supplement

K.I.L.I.O. trainingsprogramma

 

 

 

 

Add Comment