Over mij

een supergezond mens kan alles!

Zo is het begonnen

Op mijn 50ste daagde mijn jongste zoon Tomas, toen 10 jaar oud, mij op een dag uit om met hem te gaan joggen. Omdat ik moeilijk tegen een uitdaging ‘nee’ kan zeggen, ging ik ervoor. Tot mijn ontsteltenis hield ik het nog geen 100 meter vol. Ik was totaal buiten adem, het zweet brak me aan alle kanten uit en ik hijgde als een oud paard! Het was duidelijk dat ik totaal geen conditie meer had en dat ik daar nodig iets aan moest gaan doen. De volgende dag begon ik al met joggen. In het begin lukte dat maar een paar honderd meter, maar van lieverlee ging het steeds beter. Na 2 maanden hield ik het zo’n 5 km vol. De laatste jaren ben ik van gewoon joggen naar interval joggen overgestapt. Dat heeft mijn fitheid nog een extra boost gegeven.

Mijn carrière

Ik heb een interessante carrière achter de rug als oprichter van een internationaal scheepvaartbedrijf te Londen dat ik meer dan 20 jaar met groot plezier heb geleid. Als geen ander weet ik wat het is om jarenlang veel te reizen (zo’n 70 landen bezocht) en wat voor druk en stress zo’n functie met zich meebrengt. Gelukkig heb ik mijn gezondheid altijd als het hoogste goed beschouwd. Daarom kan ik mijn energie, enthousiasme en coaching vaardigheden nu inzetten om jou te begeleiden naar een optimale gezondheid, ofwel van ‘gewoon gezond’ naar ‘super gezond.’

Je kunt mij ook boeken voor proactieve lezingen

Door middel van een levendige presentatie van een uur laat ik zien wat iemand kan doen op het gebied van preventieve gezondheid en ook waarom intensief bewegen zo belangrijk is. Aan het einde beantwoord ik graag vragen. Mocht er een loopapparaat aanwezig zijn, dan laat ik zien hoe een fit persoon van mijn leeftijd eruit ziet. Wel serieuze onderwerpen, maar die worden met de nodige luchtigheid behandeld. Mijn streven is dat iedereen niet alleen een leuke tijd heeft, maar ook iets mee naar huis neemt waarover men kan nadenken.

Wil je graag kennismaken of heb je een vraag? Neem contact met mij op